over mij

Zoekt u een Duitse vertaler voor al uw teksten? Iemand die bij het vertalen van uw webteksten ook rekening houdt met SEO? Iemand die uw teksten meteen grafisch verwerkt tot drukklare documenten?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres..

vertalingen en grafisch ontwerp

Ik ben Anke de Haan, in Duitsland geboren en opgegroeid, en in 1991 verhuisd naar Nederland. Met mijn man woon ik in het prachtige Arnhem. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig ondernemer. Daarnaast werkte ik voor diverse werkgevers op het gebied van sales/marketing/communicatie/vormgeving-dtp. Bij mijn laatste werkgevers heb ik mij gefocust op buitenreclame en retail uitingen.

“Omdat ik een liefde voor taal heb, viel het mij niet zwaar om Nederlands te leren. En omdat taal “zeg maar echt mijn ding is” houd ik enorm van mijn werk als vertaler Nederlands-Duits. ”

Daarnaast heb een breed interesse en vind ik het altijd leuk om mij in nieuwe materie te verdiepen, zodat ik makkelijk met mijn klanten kan meedenken.

In de afgelopen jaren heb ik voor klanten en werkgevers naast het ontwerpen van communicatie media ook websites gebouwd en mij verdiept in website optimalisatie. Daardoor kan ik bij het vertalen van uw webteksten rekening houden met SEO en uw helpen met het optimaliseren van uw website zodat uw producten of diensten beter gevonden worden.

En alsof dit nog niet breed genoeg is heb ik in de laatste 2 jaar ook nog een dierenfotografie opleiding gedaan en bied ik fotoshoots aan voor baas en huisdier. Meer hierover op mijn website Dierbaar Beeld.

Mijn kwaliteiten

Ik werk betrokken, praktisch, oplossingsgericht en nauwkeurig.
Wat kan ik voor u betekenen?