Grafisch ontwerp

Corporate design, logo’s, visitekaarten, flyer, brochures, catalogi en webdesign

Grafisch ontwerp en DTP

Naast klassieke vertalingen bied ik een aantal services op grafisch gebied.
Ik vertaal niet alleen in uw reeds vormgegeven InDesign-documenten, maar bied ook een uitgebreid spectrum aan opmaak- en typografische diensten aan.

Belangrijke communicatie en concepten voor uw media

Anders dan uw concurrentie en zichtbaar voor uw klanten

Uw individueel corporate design, dat als onderdeel van uw bedrijf bepalend is voor uw image.
Hierbij horen professioneel logo design, grafisch ontwerp en webdesign. Dit kunt u aanvullen met andere communicatiedragers, zoals borden, brochures, flyers, roll up banners, belettering, stickers, give-away’s en nog veel meer.

Grafisch ontwerp

Logodesign is het begin van een individueel corporate design van een onderneming. Het logo is de uitstraling van uw bedrijf naar de buitenwereld.
Op deze basis worden alle andere media gebouwd

Huisstijl ontwikkeling

Grafisch ontwerp van professionele printmedia: visitekaartjes, layout, dtp, briefpapier, flyer, folder, brochures, catalogi, magazines.
Voor niet zakelijke klanten kunnen dit ook wenskaarten zijn voor diverse gelegenheden, zoals geboorte, huwelijk of afscheid van een dierbare. Van concept tot aflevering van het drukwerk.

Flyers, folders, posters, brochures, catalogi

Uitgaand van uw huisstijl en de missie van uw bedrijf komen wij bij een ontwerp, dat uw doelgroep aanspreekt.
Door deze uitgangspunten consistent terug te laten komen zal er bekendheid van uw product of bedrijf ontstaan.

Presentatiemateriaal

Van banner tot doeken en frames – roll-up banners, presentatiewanden, banieren, textieldoeken. Alles voor de presentatie van uw bedrijf in uw winkel, op beurzen of langs de snelweg. Ik zorg voor het ontwerp t/m de levering c.q. montage.

Webdesign

Doorvoering van uw huisstijl in responsive webdesign. Gebruik van een content management systeem, waarmee u uw website zelf makkelijk kunt onderhouden.